четвер, 11 лютого 2016 15:39

Лучанка зустріла майбутнього похресника на вулиці
7

Фото: фото з сімейного архіву Вероніки Федосової-Цибульської

Лучанка Вероніка Федосова-Цибульська стала хресною мамою для хлопчика, якого випадково зустріла на вулиці. Під час першої зустрічі 13-річний Павло із Затурцівської школи-інтернату попросив її дати йому грошей на булочку.

"Торік захворіла. З кожним днем почувалася гірше. Якось їхала з лікарні. Як поверталася назад, вирішила заїхати у магазин. Тільки припаркувала машину, як хтось пошкрябав у вікно. Відчинила дверцята, а там стоїть смаглявий хлопчик. Привітався і попросив грошей на булочку. Грошей не дала, а повела у кафе. Павлик взяв найпростіші харчі: картопляне пюре, смажене куряче стегенце і багато хліба. Розповів, що його мама має іншу родину, а батько десь у світах", - розповіла Вероніка Федосова-Цибульська кореспонденту Gazeta.ua.

"В той же день усі мої проблеми зі здоров'ям зникли. При повторному обстеженні лікар сказав, що я повністю здорова. Зізнався, що сам не розуміє, як таке може бути", - додала вона.

Наступного дня Вероніка запросила Павла до себе у гості.

"Перед тим подзвонила його родичам, аби спитати дозволу. На тому кінці дроту мені байдуже відповіли: "Хай собі іде". Ніхто не поцікавився, куди він їде і з ким", - сказала жінка.

"Перший час Павло був досить замкнутим і дуже стримано виявляв свої емоції. Не дуже охоче мені все розповідав — придивлявся. А от із моїм сином Левом у них одразу зав'язалася дружба. Вони однолітки. Спільну мову знайшли швидко. З того часу на всі вихідні забирала Павла до себе", - додала жінка.

Вероніка вирішила похрестити хлопчика минулого літа.

"Почала регулярно їздити до Павла в інтернат. Після однієї із таких поїздок він подзвонив і сказав: "В мене всі питають, ким мені доводиться Вероніка. Думають, що мама". Відповіла: "Скажи, що хресна мама". За кілька днів разом із чоловіком моєї близької подруги стали його хрещеними батьками", - поділилася Вероніка.

"Павлик навчається у 8 класі і живе в інтернаті. Часто мені телефонує і розказує усі новини. Раніше у майбутньому він хотів стати трактористом, але хрещений тато Юрій подав йому цікавіші ідею — навчитися реставрувати меблі з натурального дерева. Зараз Павло над цим думає", - додала жінка.

Зараз ви читаєте новину «Лучанка зустріла майбутнього похресника на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі