четвер, 09 січня 2020 02:25

Кількість сантиметрів та наявність одягу - назвали секрети щасливих стосунків

Кількість сантиметрів та наявність одягу - назвали секрети щасливих стосунків
Партнери, які лягають спати без одягу, довше зберігають одне до одного пристрасть та кохання. Хоч бувають виключення Фото: То є Львів.

Науковці з Університету Гартфордшира у Великобританії знайшли секрет, який допомагає закоханим довше почуватися щасливими у стосунках. І це не про терпіння та витримку.

Учені провели опитування серед тисячі пар. З'ясовували, у якій позі закохані сплять найчастіше та наскільки вони відчувають себе щасливими у цих відносинах, пише Радіо Люкс.

86% респондентів, які сплять поруч зі своїм партнером на відстані не більше 5 см, вважають свої стосунки гармонійними та справді щасливими. Люди, що ніжаться разом з коханими на відстані більше 50 сантиметрів, назвали свої відносини задовільними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 порад психолога, як зберегти міцні стосунки

Дослідження також показало, що спати голяка - це не тільки зручно та корисно для організму, але й позитивно впливає на стосунки. Партнери, які лягають спати без одягу, довше зберігають одне до одного пристрасть та кохання. Хоч бувають виключення.

Щоб досягти щасливих стосунків в сімейному житті, потрібно довіряти, проводити разом час та досягати вершин. Якщо відкритися перед людиною, вона також це зробить. Чим більше знаєте один про одного - тим міцніший буде союз. Не варто розповідати про минулі стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Кількість сантиметрів та наявність одягу - назвали секрети щасливих стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі