понеділок, 04 квітня 2016 18:32

Індійська супермодель вийшла на подіум на останньому місяці вагітності
4

Популярна індійська модель і співачка Керол Грасіас вийшла на подіум, будучи на останньому місяці вагітності.

Індія країна контрастів і протиріч - поряд з досить спокійним ставленням до демонстрації інтимних відносин (згадаймо хоча б Камасутру або еротичні скульптури, що прикрашають храми), материнство вважається священним і таємним процесом, починаючи з моменту зачаття. Тут вітається жертовність матері і повна віддача немовляті, а значить, жінкам доводиться обирати - кар'єра чи сім'я. Саме тому участь у дефіле вагітної моделі стало свого роду сенсацією.

Днями в місті Мумбаї відбувся Індійський тиждень моди Lakme Fashion Week, в рамках якої дизайнер Гауранг Шаха представив колекцію сарі під назвою "Calico", на створення якої його надихнули тканини місцевих майстрів. Саме він запропонував Керол вийти на подіум: "Я працювала з Гуарангом багато років. Коли він запитав, чи може розраховувати на мене і в цей раз, я подумала: а чому б і ні? Я попередила його, що дуже вагітна, але його це не збентежило. Ми з чоловіком подумали і вирішили - якщо дизайнер хоче бачити мене в своїх сарі, чому я повинна відмовлятися? ", - розповіла модель журналістам одного з західних видань.

Поява відомих жінок в прекрасному положенні на обкладинках європейських і американських глянцевих видань уже нікого не дивує, більше того, толерантність по відношенню до материнства в суспільстві цих країн дозволяє публікувати фото, де жінки годують малюків грудьми. Однак для патріархальної Індії це свого роду прорив і, як пишуть більшість видань - "руйнування стереотипів".

37-річна супермодель Керол Грасіас в модельному бізнесі вже більше 10 років, і кар'єра її знаходиться на підйомі, не дивлячись на вік. Жінка одружена з французьким журналістом і бізнесменом Семюелем Зізу і цей малюк, який повинен з'явитися на світло в найближчим часом, перша дитина для обох.

Зараз ви читаєте новину «Індійська супермодель вийшла на подіум на останньому місяці вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі