четвер, 17 серпня 2023 16:47

Діти працюючих жінок успішніші, ніж тих, хто сидить без роботи - дослідження

Діти працюючих жінок успішніші, ніж тих, хто сидить без роботи - дослідження
Діти мають гарне майбутнє працюючих жінок: економісти пояснили чому Фото: pixabay

Діти працюючих жінок стають успішнішими, ніж діти тих, чиє життя присвячене лише будинку.

Такі дані досліджень оголосили економіст Кетлін Макгінн та її колеги, пише adme.media.

Вони провели анкетування серед 13 326 жінок та 18 152 чоловіків з 24 країн. Анкета складалася з великої кількості питань, але ключовим було одне: "Чи працювала ваша мати в період від вашого народження і до того моменту, як вам виповнилося 14 років?"

За висновками опитування вплив на гарне майбутнє має мама, яка працювала в цей період.

До того ж, чоловіки, яких виховали працюючі матері, беруть дуже активну участь у домашніх справах та люблять проводити час із сім'єю.

Тому якщо коли-небудь відчували провину через те, що приділяєте мало уваги своїм дітям, бо багато працюєте, то залиште ці думки. Насправді, ви цим створюєте світле майбутнє своїх дітей. І дослідження це підтверджують.

Працюючі жінки несуть на плечах великий вантаж. Вони й виховують дітей та забезпечують їх. Вони вибудовують теплі та довірчі стосунки з дітьми у теперішньому, не забуваючи думати про їхнє майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виховати незалежну та впевнену доньку: п'ять кроків

Вони подають своїм дітям приклад, як бути професіоналом, який успішно вирішує як робочі, так і побутові проблеми.

Такі жінки часом жертвують власним дозвіллям та відпочинком, аби їхня родина нічого не потребувала. Але ці зусилля винагороджуються певною свободою. Вони заробляють самостійно і ні від кого не залежать.

Якщо ви змінюєте роботу в офісі компанії на роботу з дому, вам стануть у пригоді різні інструменти організації робочого місця. Особливо, якщо поряд є діти.

Не беріть на себе забагато завдань та обов'язків. Зараз доводиться суміщати роботу, дітей та побут одночасно в єдиному просторі і це геть нелегко. Отже розвантажуйте себе по максимуму.

Зараз ви читаєте новину «Діти працюючих жінок успішніші, ніж тих, хто сидить без роботи - дослідження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі