пʼятниця, 11 грудня 2009 10:57

Тимошенко-лялька вдвічі впала в ціні

 
У столичному розважальному центрі "Арена- сіті" продали 10 ляльок політиків. Їх зробив скульптор 47-річний Олександр Алексєєв із пап""Арена" продали 10 ляльок політиків. Їх зробив скульптор 47-річний Олександр Алексєєв із пап"є-маше. Всього за фігурки отримали $170 тис. Це на $150 тис. менше, ніж два роки тому.

Аукціон організувала дружина депутата-"бютівця" Богдана Губського 45-річна Євгенія. Ляльки-політики заввишки 1,5 м від шиї до п""бютівця" Богдана Губського 45-річна Євгенія. Ляльки-політики заввишки 1,5 м від шиї до п"ят помальовані білою фарбою.

Скульптор каже, що найважче було виліпити Тимошенко. У неї правильні риси обличчя. Переробляв її тричі. Ющенка вирізьбив із піднятим догори вказівним пальцем. Київського мера Леоніда Черновецького -— зі складеними на грудях руками.

Політики на аукціон не прийшли. Але Яценюк зателефонував Губській і викупив свою ляльку.

Першого віце-спікера Олександра Лавриновича купили за $11 тис. Стільки ж дали за Ющенка, Литвина і Симоненка. На тисячу менше - за Богословську. Найдешевше пішов Олег Тягнибок , за $4 тис. За Віктора Януковича виторгували $41 тис. Позаторік його лот продали за $25 тис.

За статуетку Юлії Тимошенко змагалися четверо бізнесменів. Російський банкір Олександр Антонов купив її за $48 тис. 2007-го за нинішню прем"єрку віддали $102 тис.У 2007-му за нинішню прем"єрку віддали $102 тис.

На отримані гроші придбають апарат для переливання крові для столичного Інституту клінічної радіології.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко-лялька вдвічі впала в ціні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі