понеділок, 07 серпня 2017 11:30

Вступ 2017: вузи завершили зарахування на бюджет

Вступ 2017: вузи завершили зарахування на бюджет
Переведення вступників на вільні бюджетні місця триватиме до 18 серпня. Фото: Bigmir.net

Сьогодні о 12:00 вищі навчальні заклади повинні оприлюднити остаточні списки абітурієнтів, які навчатимуться за державні кошти.

Про це повідомляють у Міністерстві освіти і науки України.

Сьогодні, 7 серпня, вузи мусять повідомити державного замовника про кількість вакантних місць у розрізі спеціальностей, спеціалізацій та конкурсних пропозицій.

Переведення вступників на вільні бюджетні місця триватиме до 18 серпня.

"Міністерство звертає увагу, що претендувати на вакантні місця держзамовлення можуть лише ті, хто зарахований на навчання на відповідну конкурсну пропозицію на контрактній основі. Крім того, вони не повинні були отримувати рекомендації до зарахування на місця держзамовлення", - йдеться у повідомленні відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40 тис. заяв зникли з особистих кабінетів абітурієнтів - вступна кампанія у цифрах

Університети повинні створити реєстри претендентів на переведення на бюджетні місця. Їхні списки слід оприлюднити на офіційних сайтах вузів та стендах приймальних комісій.

Нинішня вступна кампанія завершилася 1 серпня. На бюджетну форму навчання до вузів рекомендували 60,9 тис. вступників. Найбільше заяв подали до КНУ ім.Тараса Шевченка - понад 58 тис.

Зараз ви читаєте новину «Вступ 2017: вузи завершили зарахування на бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі