вівторок, 18 липня 2017 13:42

Вступники подали 700 тис. заяв

Вступники подали 700 тис. заяв
Випускники створили більше 141 тис. електронних кабінетів. В інформаційній системі зареєстрували 700 тис. заяв. Фото: osvita.uz.ua

Цьогорічні випускники створили понад 141 тис. електронних кабінетів. В інформаційній системі зареєстрували 700 тис. заяв. Реєстрація триватиме до 25 липня.

Про це повідомляють у Міністерстві освіти і науки.

На сайті www.vstup.info запрацювала система "Конкурс". Тут можна побачити списки вступників, їхні заяви у вузи, конкурсний бал та пріоритетність заяв. Завдяки цьому кожен абітурієнт може слідкувати за своїм рейтингом.

Система "Конкурс" показує загальну кількість заяв, ліцензійний обсяг прийому, обсяг державного замовлення, конкурс на держзамовлення та загальний конкурс.

Необхідну інформацію можна відфільтрувати за регіоном, вузом, формою навчання, кваліфікаційним рівнем і спеціальністю.

26 липня після закінчення прийому заяв на "Конкурсі" з'явиться інформація про зарахування абітурієнтів на бюджет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держава платить за тих фахівців, які їй потрібні - експерт

Якщо вступник має проблеми з реєстрацією електронного кабінету або поданням заяв, йому необхідно звернутися до сервісу підтримки з питань реєстрації, повідомляють у Міносвіти.

Отримати консультацію можна за номерами (044) 239 86 18, (095) 281 13 54, (067) 551 24 74, (093) 342 38 63. Крім того, можна надіслати повідомлення на адреси: [email protected] або [email protected]

Деякі українські вузи загубили десятки електронних заяв вступників. З Єдиної електронної бази з питань освіти зникли заяви тих абітурієнтів, у яких не був порахований конкурсний бал. Таким абітурієнтам розіслали повідомлення на електронні пошти та в особистих кабінетах вступника. Щоб брати участь у конкурсному відборі,вступники повинні знову зареєструватися.

Зараз ви читаєте новину «Вступники подали 700 тис. заяв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі