понеділок, 04 грудня 2023 16:06

У Windows 10 з'явився помічник зі штучним інтелектом

У Windows 10 з'явився помічник зі штучним інтелектом
В ОС додали помічника Copilot. Фото: Windows 10

Microsoft випустив оновлення для Windows 10 під номером KB5032278.

До операційної системи додали помічника Copilot. Він працює на тих же технологіях, що і ChatGPT-4, повідомили у компанії.

Ця програма працює безкоштовно і має додаткові можливості.

Copilot є переосмисленим чат-ботом Bing, адаптованим для Windows. Він має вигляд класичної бічній панелі. Здатний керувати налаштуваннями ОС через запити у чаті.

Бот може вказати час в інших містах, спрогнозувати погоду і написати твір, використовуючи текст з буфера обміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск заявив про свій штучний інтелект

Оновлення KB5032278 можна завантажити вручну у Windows Update на комп'ютерах під управлінням Windows 10 22H2. Після оновлення в панелі завдань користувачів з'явиться значок Copilot.

Апдейт поки доступний не всім. Він буде поширюватися поступово до кінця 2023 року.

Copilot інтегрували в Windows 11. Але у Microsoft могли вважати, що більшість користувачів не переходили на нову ОС і залишаються на Windows 10.

ChatGPT - це штучний інтелект, створений компанією OpenAI. Він є однією з найбільших мовних моделей, яка вчилась на базі величезної кількості текстових даних.

ChatGPT може розуміти інформацію, використовуючи при цьому контекст, і відповідати на запитання та команди користувача в режимі реального часу.

Зараз ви читаєте новину «У Windows 10 з'явився помічник зі штучним інтелектом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі