вівторок, 11 липня 2023 10:18

У Twitter почались проблеми після запуску соцмережі Цукерберга

У Twitter почались проблеми після запуску соцмережі Цукерберга
Трафік Twitter упав за останні дні. Фото: Pexels

У Twitter стали менше заходити після запуску соціальної платформи Threads від компанії Meta.

Понад 100 млн осіб уже зареєструвалося у Threads, пише CNBC.

"За вихідні кількість підписників Threads досягла 100 мільйонів. Це переважно органічний попит, і ми ще навіть не запустили багато рекламних акцій. Не можу повірити, що минуло лише п'ять днів", – сказав генеральний директор Meta Марк Цукерберг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Threads "підклала свиню" користувачам

Керівник Instagram Адам Моссері позиціонує Threads як більш позитивну соціальну платформу, що враховує інтереси користувачів та спільнот.

Генеральний директор Cloudflare Метью Прінс повідомив, що трафік Twitter впав на 5% протягом перших двох днів після запуску Threads у порівнянні з попереднім тижнем. Він зменшився на 11% порівняно з тими ж днями 2022 року.

Threads позиціонується як конкурент Twitter. Багато користувачів не задоволені політикою Ілона Маска щодо соцмережі. Поки не відомо, як він відреагує на виклик.

Meta Platforms запустила соціальну мережу для текстових повідомлень Threads. Мережа працює у більш ніж 100 країнах, зокрема і в Україні.

Торік Ілон Маск придбав компанію Twitter за $44 млрд. Заявив, що хоче мати цифрову платформу для обговорення широкого спектра думок.

Минулого місяця мільярдер заявив, що соцмережу можуть перейменувати.

Зараз ви читаєте новину «У Twitter почались проблеми після запуску соцмережі Цукерберга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі