понеділок, 30 жовтня 2023 18:17

У Facebook та Instagram з'явиться платна функція

У Facebook та Instagram з'явиться платна функція
Facebook та Instagram будуть прибирати рекламу за підписку. Фото: Pexels

Facebook та Instagram запроваджують відключення реклами за підписку.

Послуга буде доступна користувачам з ЄС, Європейської економічної зони та Швейцарії, повідомляє компанія Meta.

"Meta запропонує користувачам оплатити місячну підписку на використання Facebook та Instagram без будь-якої реклами. Крім того, вони можуть продовжувати користуватися цими послугами безкоштовно, одночасно переглядаючи релевантну для них рекламу", - йдеться у повідомленні.

Підписка запрацює листопада. Вартість варіюватиметься від €9,99 на місяць на ПК до €12,99 на iOS і Android. Підписка стосуватиметься всіх пов'язаних облікових записів користувачів у Facebook і Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Instagram змінює свій популярний формат контенту

З 1 березня 2024 року для додаткових облікових записів будуть стягувати додаткову плату у €6 на місяць за вебверсію та €8 на місяць за мобільний доступ.

Таким чином корпорація Meta прагне виконати вимоги ЄС щодо збору даних для таргету реклами.

"Ми поважаємо дух і мету цих європейських правил, що розвиваються, і прагнемо їх дотримуватися", - сказали у пресслужбі.

В Україні ця функція поки не буде доступна.

Instagram запустив нову функцію для захиститу користувачів від небажаних зображень і відео в особистих повідомленнях від незнайомих людей.

Музична стримінгова компанія Spotify тестує офлайн-плейлист. Він автоматично формується на основі нещодавно відтворених композицій.

Зараз ви читаєте новину «У Facebook та Instagram з'явиться платна функція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі