понеділок, 07 серпня 2023 21:37

ЗМІ розсекретили зміни у нових iPhone

ЗМІ розсекретили зміни у нових iPhone
iPhone 15 подорожчають, але отримають потужні апдейти. Фото: Pexels

Компанія Apple планує збільшити обсяг вбудованої пам'яті у найкращій моделі iPhone 15 Pro Max до 2 ТБ.

Це рекорд на ринку смартфонів взагалі, повідомляє MacRumors.

Очікується, що iPhone 15 Pro і 15 Pro Max отримають мінімум 256 ГБ пам'яті замість 128 ГБ в iPhone 14 Pro. Дешевші iPhone 15 і 15 Plus у версіях матимуть накопичувач на 128 ГБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили дату презентації й початку продажів iPhone 15

Збільшення мінімальної кількості може бути однією з особливостей преміальних iPhone. І воно позначиться на ціні. Експерти припускали, що iPhone 15 в Pro будуть найдорожчими смартфонами в історії Apple, але користувачі отримають великий апдейт.

Від звичайних iPhone 15 і iPhone 15 Plus чекають Dynamic Island і кардинального оновлення камер. iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max мають отримати процесор A17 Bionic, рекордно вузьку рамку, титановий корпус та інші поліпшення.

Виробництво iPhone 15 почнеться раніше, ніж минулого року. У минулий різдвяний сезон їх було складно знайти у продажі. Apple хоче це виправити.

Очікується, що iPhone 15 буде мати новий 3 нм процесор, перископічний телеоб'єктив з 5х-6х оптичним зумом у топовому варіанті.

Apple також збільшить тактову частоту процесора S9, який є основою для годинника Series 9 Watch наступного покоління. Це вперше з 2020 року Apple підвищила продуктивність своєї серії Apple Watch. Презентація нових iPhone та Apple Watch традиційно очікується в середині вересня.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ розсекретили зміни у нових iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі