неділя, 18 березня 2018 14:01

Виявили цікаву знахідку під талим льодом в Антарктиді

Виявили цікаву знахідку під талим льодом в Антарктиді
В Антарктиді під талим льодом вчені знайшли дорогу і міст. Фото - WuzzUp

В Антарктиді під талим льодом вчені знайшли дорогу і міст.

Утворення відразу дуже складно розпізнати, але, якщо придивитися до гірської місцевості Південного полюса, можна помітити якусь дорогу, повідомляє Російський Діалог.

Конспіролог зазначив, що протяжність шосе дорівнює приблизно половині милі (близько 800 м - ГПУ). З одного боку дороги можна помітити арку "під міст".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Китаї камери спостереження зафіксували потяг-привид

За допомогою сервісу Google Earth фахівці вузького спрямування неодноразово знаходили щось таємниче і загадкове на території Антарктиди.

В Антарктиді вдалося зафіксувати унікальне природне явище - синій айсберг. Відповідні знімки зробив фотограф Алекс Корнелл під час своєї експедиції. Зображений айсберг подібний на дорогоцінне каміння. Зазвичай в природі айсберги мають білий колір. Проте коли в них немає пухирців повітря, які під дією тиску не утворюються при виникненні льоду, то стають синіми. На форму і колір айсберга вплинуло і те, що він тривалий час перебував під водою.

Зараз ви читаєте новину «Виявили цікаву знахідку під талим льодом в Антарктиді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі