пʼятниця, 02 лютого 2024 16:54

Netflix почав розсилати українським користувачам повідомлення про обмеження доступу: яка причина

Netflix почав розсилати українським користувачам повідомлення про обмеження доступу: яка причина
Netflix почав розсилати українським користувачам повідомлення про обмеження доступу. Фото: Netflix

Українські користувачі стрімінгового сервісу Nentflix, які з різних пристроїв та мереж мають доступ до одного акаунту, на початку лютого почали отримувати сповіщення про необхідність підтвердити "доступ з одного домогосподарства".

Це виглядає так: Netflix тимчасово блокує доступ з телевізора чи ноутбука, доки людина, що володіє акаунтом, не підтвердить пристрій через лист на електронну пошту. Про це пише Liga.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix буде знімати менше фільмів: що сталося

Користувачі також отримують сповіщення про можливість доплати €2,99 для користувачів з інших домогосподарств. Для цього треба мати план передплати "Стандартний" (одна додаткова передплата) або "Преміум" (дві додаткові передплати).

"Власник облікового запису має придбати гостьову передплату, а потім запросити когось скористатися нею. Гостьову передплату потрібно активувати в тій самій країні, де створено обліковий запис користувача, що її додав", - йдеться у правилах сервісу.

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував трихвилинний ролик з нарізкою кадрів з фільмів та серіалів, які він планує випустити у 2024 році.

Один з найочікуваніших серед них - другий сезон південно-корейського серіалу "Гра в кальмара", що став справжнім феноменом 2021 року.

Крім того, в ролику показали кадри з нових сезонів серіалів "Бріджертони", "Дипломатка", "Академія Амбрелла", "Нічний агент", "Кобра Кай" та "Ласун", а також уривки з нових серіалів, прем'єрияких відбудуться цього року - "Проблема трьох тіл", "Аватар: Останній захисник", "Чорні голубки" та "Ерік".

Також глядачі побачили кадри з нових фільмів "Back in Action", "Атлас", "Поліцейський із Беверлі-Гіллз 3", "Діва у біді", "Бунтівний Місяць 2" та ще багато цікавого.

Зараз ви читаєте новину «Netflix почав розсилати українським користувачам повідомлення про обмеження доступу: яка причина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі