четвер, 01 лютого 2024 18:20

"Гра в кальмара 2" і не тільки: Netflix в одному тизері показав новинки серіалів та фільмів, які вийдуть у 2024 році

"Гра в кальмара 2" і не тільки: Netflix в одному тизері показав новинки серіалів та фільмів, які вийдуть у 2024 році
Продовження "Гри в кальмара" вийде у 2024 році. Фото: скріншот

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував трихвилинний ролик з нарізкою кадрів з фільмів та серіалів, які він планує випустити у 2024 році.

Один з найочікуваніших серед них - другий сезон південно-корейського серіалу "Гра в кальмара", що став справжнім феноменом 2021 року. Про це пише "УНІАН".

На 17-секундному відео присутній головний герой першого сезону серіалу Сон Гі Хун (Номер 456), який став переможцем у смертельній грі на виживання та отримав обіцяний виграш.

Однак тепер він виглядає зовсім інакше. Наприкінці першого сезону він вирішив дізнатися, хто ж стоїть за грою, щоб покарати винуватців, та, вочевидь, дуже цим когось розізлив.

Він йде аеропортом, коли отримує телефонний звінок з погрозами - натомість Сон Гі Хун обіцяє відшукати того, хто йому телефонував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix анонсував другий сезон "Гра у кальмара"

Наразі про сюжет другого сезону "Гри в кальмара" (Squid Game) розповідають небагато, але точно відомо, що окрім Сон Гі Хуна у ньому повернеться ще один персонаж з першого сезону - фронтмен гри у виконанні Лі Бьон Хона.

Водночас тепер точно стало відомо, що продовження "Гри в кальмара" вийде у 2024 році.

Крім того, в ролику показали кадри з нових сезонів серіалів "Бріджертони", "Дипломатка", "Академія Амбрелла", "Нічний агент", "Кобра Кай" та "Ласун", а також уривки з нових серіалів, прем'єрияких відбудуться цього року - "Проблема трьох тіл", "Аватар: Останній захисник", "Чорні голубки" та "Ерік".

Також глядачі побачили кадри з нових фільмів "Back in Action", "Атлас", "Поліцейський із Беверлі-Гіллз 3", "Діва у біді", "Бунтівний Місяць 2" та ще багато цікавого.

Стрімінговий сервіс Netflix вирішив відкрити роздрібні магазини під назвою Netflix House.

Там продаватимуться товари за мотивами популярних шоу платформи. Про це повідомляє Bloomberg.

У закладах пропонуватимуться страви та живі виступи, зокрема, засновані на серіалі "Гра в кальмара" (Squid Game). У магазинах також будуть мистецькі інсталяції, які відображатимуть тематику серіалів.

Зараз ви читаєте новину «"Гра в кальмара 2" і не тільки: Netflix в одному тизері показав новинки серіалів та фільмів, які вийдуть у 2024 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі