четвер, 12 липня 2018 18:04

Назвали фрукт, що лікує онкозахворювання

Назвали фрукт, що лікує онкозахворювання
Унабі є одним з найефективніших засобів для профілактики і лікування онкозахворювань. Фото: kladovayalesa.ru

Учені з університету Ліверпуля заявили, що китайські фініки унабі є одним із найефективніших засобів для профілактики і лікування онкозахворювань.

Вони здатні протистояти та руйнувати ракові пухлини різної тяжкості, пише Daily Mail.

Унабі нормалізує обмін речовин в організмі та насичує клітини і тканини вітаміном С. Під час досліджень науковці з'ясували, що такі тканини значно краще відповідають на атаку ракових клітин, викликаючи стрес новоутворень і їхній подальший розпад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У баклажанах виявили антиракові властивості

Китайські фініки також містять 18 із 24 життєво важливих амінокислот, що нормалізують синтез білків в організмі. А перші результати можна помітити одразу після тижня регулярного вживання цих фруктів.

Дерматологи Німеччині підрахували, що за останні 10 років кількість хворих на рак шкіри збільшилася на 60%. Щорічно в світі реєструють 200 тис. випадків захворювань на рак шкіри. Небезпечною є меланома, яка швидко прогресує і призводить до смерті. Ще один різновид – білий рак (базаліома), за якого зростання пухлини не обмежене одним органом: може виникати рак крові або внутрішніх органів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали фрукт, що лікує онкозахворювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі