середа, 21 грудня 2022 14:27

Маск заявив, що піде з Twitter: але є нюанс

Маск заявив, що піде з Twitter: але є нюанс
Мільярдер Ілон Маск підтвердив, що найближчим часом залишить посаду керівника соціальної мережі Twitter. Фото: Getty Images

Засновник SpaceX і Tesla, американський мільярдер Ілон Маск підтвердив, що найближчим часом залишить посаду керівника соціальної мережі Twitter.

Утім, це відбудеться тільки після того, як він знайде "того дурня", який погодиться взятися за цю роботу. Відповідну заяву бізнесмен написав коментарі до запущеного ним у неділю опитування на тему, чи варто йому залишитися на чолі купленої ним корпорації Twitter.

"Я залишу посаду керівника Twitter як тільки знайду когось достатньо тупого, щоб він обійняв цю посаду. Після цього, я буду лише займатись програмним забезпеченням та серверами", – повідомив Маск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергова новація у Twitter ‒ Маск зробив заяву

В опитуванні взяли участь 17,5 млн користувачів. Однак не виключено, що серед тих, хто голосував, було багато ботів.

Більшість користувачів, які взяли участь в опитуванні, висловилися за відставку Маска з посади генерального директора. Перед опитуванням Маск обіцяв керуватися його результатами, але після його закінчення досить довго не писав нічого конкретного про те, чи збирається він у відставку.

Соціальна мережа Twitter планує збільшити ліміт символів у постах із нинішніх 280 до 4000.

Про це повідомив особисто засновник Tesla і власник Twitter, американський мільярдер Ілон Маск. Однак він не надав поки ніякої додаткової інформації, повідомляє MacRumors.

Маск придбав Twitter наприкінці жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Маск заявив, що піде з Twitter: але є нюанс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі