середа, 14 квітня 2021 14:32

Logitech презентувала мишку з підтримкою голосового введення

Logitech презентувала мишку з підтримкою голосового введення
Logitech презентувала мишку з підтримкою голосового введення фото: Logitech

Компанія Logitech презентувала свою першу мишку, яка має підтримку бездротового введення. Модель отримала назву Logitech Voice M380.

Вона оснащена кнопкою для активації технології голосового введення Baidu. Мишка також підтримує переклад 7 мов – англійської, китайської, японської, корейської, французької, іспанської і тайської, повідомляє ITsider.

Мишка дозволяє розпізнавати текст зі швидкістю 400 слів на хвилину, при цьому точність становить близько 98 %. У Logitech Voice M380 є підтримка роботи як онлайн, так і в автономному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Redmi випустить перший гральний смартфон

Logitech Voice M380 має технологію оптичного відстеження, завдяки якій вона може точно переміщатися по більшості поверхонь. За живлення мишки відповідає 1 батарейка формату АА. Вона забезпечує автономність на рівні 18 місяців.

Мишка надійде в продаж за ціною $30, приблизно 839 грн. Старт продаж запланований наступного місяця.

Месенджер Viber запускає інструмент, завдяки якому можна убезпечити користувачів від дзвінків шахраїв. Ідеться про функцію "Блокування невідомих абонентів". Після її активації користувач не отримуватиме сповіщень про дзвінки з невідомих номерів.

Зараз ви читаєте новину «Logitech презентувала мишку з підтримкою голосового введення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі