понеділок, 27 квітня 2020 13:00

Як в Xiaomi: Samsung працює над смартфоном з висувною камерою

Як в Xiaomi: Samsung працює над смартфоном з висувною камерою
Новий Самсунг називатиметься А90. Фото: gagadget.com

Samsung створює перший смартфон з висувною фронтальною камерою.

У минулому році південнокорейська компанія вже випустила Galaxy A80 зі складним висувним механізмом і поворотною камерою. Але тепер вони звернулися до більш простого рішення, повідомили в InternetUa.

Фронтальну камеру новинки помістять в висувний блок, розташований у верхній торцевій частині корпусу. Аналогічне рішення вже використовується в пристроях різних виробників, завдяки чому вони випускають смартфони без вирізів або отворів на дисплеях.

Назву майбутнього смартфона не розкривають, однак передбачається, що він стане частиною серії Galaxy A. Також передбачається, що новинка отримає потрійну основну камеру, поміщену в вертикальний блок на тильній стороні корпусу і доповнену світлодіодним спалахом. Тут же знайшлося місце сканера відбитків пальців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Xiaomi розпочинає продаж своїх найдорожчих смартфонів

Апарат отримає 6,5-дюймовий дисплей і буде мати габарити 183,5 × 77 × 9,2 мм. На нижній торцевій поверхні розташований інтерфейс USB Type-C, а також мікрофон і динамік. Стандартний 3,5-міліметровий роз'єм для підключення гарнітури буде відсутній.

Компанія Xiaomi почала продавати новий самокат Scooter 1S.

Scooter 1S - оновлена версія популярного вже чотири роки Xiaomi MiJia Electric Scooter. Тоді електросамокат став першим продуктом Xiaomi, що отримав престижну дизайнерську премію Red Dot Best Design Award, повідомили ВСВІТІ.

Зараз ви читаєте новину «Як в Xiaomi: Samsung працює над смартфоном з висувною камерою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі