вівторок, 21 квітня 2020 17:17

Xiaomi випустила стильний електросамокат за ціною дешевого смартфона

Xiaomi випустила стильний електросамокат за ціною дешевого смартфона
Xiaomi почала продаж нових електросамокатів. Фото: vsviti.com.ua

Компанія Xiaomi почала продавати новий самокат Scooter 1S.

Scooter 1S - оновлена версія популярного вже чотири роки Xiaomi MiJia Electric Scooter. Тоді електросамокат став першим продуктом Xiaomi, що отримав престижну дизайнерську премію Red Dot Best Design Award, повідомили ВСВІТІ.

Новий самокат отримав інтерактивний інтерфейс на кермі, де на невеликому екрані надається інформація про статус, швидкість у реальному часі й інші корисні дані.

Xiaomi Scooter 1S важить 12,5 кг і здатний витримувати навантаження до 100 кг. Як обіцяє виробник, скласти його можна всього за 3 сек. Максимальна швидкість становить 25 км/год., а об'єму акумулятора вистачить на 30 км. Пропонують три режими роботи — екологічний енергоощадний, нормальний і спортивний.

На сьогодні електросамокат Xiaomi Scooter 1S продають у Китаї за ціною 282 долари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nissan представили новинку в ретро-стилі

Бренд Haylou, який є частиною екосистеми Xiaomi, випустить смарт-годинник Haylou Solar. Модель класичної круглої форми матиме кольоровий TFT-дисплей розміром 1,28 дюйма і роздільну здатність 240х240. До корпусу приєднується 22-мм ремінець, повідомили ВСВІТІ.

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi випустила стильний електросамокат за ціною дешевого смартфона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі