субота, 24 червня 2023 16:09

Через події в РФ Telegram працює з перебоями

Користувачі месенджера Telegram скаржаться на збій у роботі застосунку.

Проблеми спостерігаються в Україні та деяких країнах Європи, а також в різних містах РФ. Про це свідчать дані порталу Downdetector.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В адміністрації Путіна намагалися домовитися з Пригожиним, але той відмовився

Користувачі скаржаться, що дописи та медіафайли вантажаться довше, ніж зазвичай. Також є проблеми з аудіо- та відео повідомленнями – вони відправляються зі збоями.

Автор: Downdetector
 

Зазначається, що проблеми в роботі Telegram спостерігаються як в мобільній, так і у десктопній версії месенджера.

Варто зауважити, що саме Telegram наразі є основним джерелом інформації, де транслюють все те, що зараз що відбувається у РФ після заяви ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

У Росії засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин 24 червня з групою своїх прибічників захопив у Ростові штаб південного воєнного округу. На прохання вивести бійців з території штабу він відповів відмовою, а тоді заявив, що "іде на Москву".

Російські війська отримали необхідний наказ щодо нейтралізації тих, хто "організував збройний заколот". Про це у відеозверненні заявив 24 червня російський президент Володимир Путін.

23 червня ватажок "вагнерівців" звинуватив Міноборони РФ у ракетному ударі по табору найманців. У пов'язаних із "вагнерівцям" Telegram-каналах з'явилося відео нібито з результатами обстрілу. На ньому кажуть, що атакували не українці, а свої.

Зараз ви читаєте новину «Через події в РФ Telegram працює з перебоями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі