неділя, 22 вересня 2024 15:03

Колишній дизайнер Apple разом із OpenAI готує новий смартфон

Колишній дизайнер Apple разом із OpenAI готує новий смартфон
Гаджет має "струснути галузь". Фото: Pexels

Колишній дизайнер Apple Джоні Айв разом з OpenAI працює над новим типом смартфона, який має "струснути галузь".

Над смартфоном працюють ще дев'ять осіб, серед яких одні з творців оригінального iPhone Тан Тан і Еванс Хенкі. У розробку інвестували близько $1 млрд. Про це пише NY Times.

У команді Айва обговорювали, що "генеративний ШІ дасть змогу створити новий тип обчислювального пристрою, оскільки ці технології здатні запропонувати користувачам більш потужні можливості порівняно з традиційним програмним забезпеченням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смартфон можуть замінити новим девайсом: що про нього відомо

Поки про розробку мало подробиць. Передбачається, що штучний інтелект буде в основі операційної системи. Користувач таким чином буде звільнений від необхідності ручного управління.

На сайті компанії Logitech, партнерів Apple, у розділі сумісних з її стилусом Crayon пристроїв знайшли інформацію щодо двох гаджетів Apple, які ще не аносували.

Прем'єра очікується лише на жовтневій презентації. Ідеться про 12,9-дюймовий iPad Pro шостого покоління та 11-дюймовий iPad Pro четвертого покоління.

Зараз ви читаєте новину «Колишній дизайнер Apple разом із OpenAI готує новий смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі