понеділок, 19 лютого 2018 17:55

Дослідили, як потрібно вести себе на першому побаченні

Дослідили, як потрібно вести себе на першому побаченні
Щоб сподобатися панянкам, потрібно говорити багато компліментів. Фото: budmo.pp.ua

На першому побаченні не варто говорити про політику.

Такий результат дослідження європейського сайту знайомств Match. У ньому взяли участь 5 тис. самотніх чоловіків та жінок. Про це пише nv.ua.

54% піддослідних заявили, що політичні погляди партнера важливі для побудови стосунків. 23% опитаних висловили бажання говорити на політичні теми відразу після знайомства.

Щоб сподобатися панянкам, потрібно говорити багато компліментів. Так вважають 94% жінок. Крім того, 90% опитаних вважають, що чоловік мусить заплатити за вечерю.

Захопленість смартфоном та відповідь на повідомлення більшість представниць слабкої статі вважають неприйнятною поведінкою на першому побаченні. Таку думку вислови 90% жінок. Також панянкам не подобаються чоловіки, які спізнюються на перше побачення більш як на 15 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 речей, якими не можна жертвувати заради коханої людини

На побаченні 75% жінок і чоловіків охоче обмінюються інформацією про свою сторінку в соцмережі Facebook. Сторінку в Instagram показали лише 36% респондентів.

Зрада партнера для більшості людей - найгірше з того, що може статися у стосунках. Американські дослідники назвали 7 причин зрад. Науковці опитали 497 чоловіків і жінок віком 20 років. На зраду йдуть через брак любові з боку партнера. У цьому зізналися 77% опитаних.

Зараз ви читаєте новину «Дослідили, як потрібно вести себе на першому побаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі