четвер, 14 травня 2020 19:20

Армії передали серію модернізованої техніки
4

Міноборони передали серію бронетранспортерів
Фото: Укроборонпром
Міноборони передали серію бронетранспортерів
Міноборони передали серію бронетранспортерів
Міноборони передали серію бронетранспортерів

Миколаївський бронетанковий завод передав Міністерству оборони України 5 капітально відновлених броньованих розвідувальних дозорних машин з поліпшеними характеристиками БРДМ-2Л1.

"Це чергова партія техніки, відновлена ​​фахівцями НБТЗ вже в рамках державного оборонного замовлення 2020 року. Бронемашини пройшли військове приймання і відбули в розпорядження Окремого президентського полку", - повідомляє пресслужба ДК Укроборонпром.

Під час капітального ремонту були покращені тактико-технічні характеристики базової машини БРДМ-2. Зокрема, були встановлені новітні засоби навігації і зв'язку і тепловизионная система нічного управління, змінено розташування особового складу і поліпшена ергономіка машини за рахунок бічних люків посиленим бронюванням, що прискорює десантування екіпажу і спрощує експлуатацію техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ризикуємо втратити деяке озброєння" - експерт про реформу Укроборонпрому

"Не дивлячись на досить пізне контрактування та особливості роботи підприємства під час карантину, ми рухаємося за графіком і вчасно передаємо техніку нашим військовим для виконання бойових завдань. Ми регулярно спілкуємося з ними і спираємося на їх бойовий досвід, покращуючи ті чи інші характеристики бронетехніки", - зазначив директор НБТЗ Юрій Кравченко.

В Одеській області на полігоні "Алібей" пройшов наступний етап випробувань ракетного комплексу "Нептун". Про це повідомляє пресслужба Генштабу Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Армії передали серію модернізованої техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі