пʼятниця, 26 січня 2024 08:45

Як почистити навушники від вушної сірки та бруду в домашніх умовах

Як почистити навушники від вушної сірки та бруду в домашніх умовах
Незалежно від якості, конструкції та вартості, всі навушники забруднюються. Фото: macnoob

Незалежно від якості, конструкції та вартості, всі навушники рано чи пізно забруднюються.

При регулярному використанні найбільше страждає сіточка, якою покритий динамік навушника. На цей компонент потрапляє жир і сірка вуха, також він забивається пилом. Забруднення призводять до того, що якість звуку відчутно погіршується. Gazeta.ua розповість, як ефективно і безпечно почистити навушники від сірки в домашніх умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як почистити роз'єм зарядки смартфона в домашніх умовах: дієва порада

Як почистити навушники від сірки в домашніх умовах

Використовуйте м'яку щітку: першим кроком для очищення навушників від сірки є видалення видимих відкладень за допомогою м'якої щітки. Це може бути звичайна зубна щітка або спеціалізована щітка для прибирання електроніки.

Серветка та ізопропіловий спирт: змочіть м'яку тканину в ізопропіловому спирті і обережно протріть поверхні навушників, особливо зони навколо динаміків. Це допоможе усунути залишки сірки і жиру від шкіри.

Волога серветка для дезінфекції: після чищення серветкою і спиртом, можна використовувати вологі дезінфікуючі серветки, щоб не тільки очистити, але і дезінфікувати навушники.

Чому не варто використовувати для чистки перекис водню

Попри те, що перекис водню може використовуватися для очищення деяких поверхонь, вона не рекомендується для чищення навушників. Перекис водню може бути агресивним і пошкодити матеріали, з яких виготовлені навушники, такі як пластик або гума.

На екранах наших гаджетів постійно з'являється пил та бруд.

Забруднення не лише знижують яскравість, але й стають середовищем для розмноження бактерій. Розбираємось, чим і як правильно очищати різні дисплеї без розводів та пошкоджень та які засоби краще не застосовувати, щоб не пошкодити покриття.

Зараз ви читаєте новину «Як почистити навушники від вушної сірки та бруду в домашніх умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі