вівторок, 03 квітня 2012 15:12

Вклади Ощадбанку СРСР спочатку видаватимуть 80-річним - Плотніков

Вклади Ощадбанку СРСР спочатку видаватимуть 80-річним - Плотніков
Олексій Плотнік розхвалив ініціативу президента: Це вперше в історії. Фото: svit24.net

Втрачені заощадження колишніх вкладників Ощадбанку СРСР держава сплачуватиме в першу чергу людям, яким виповнилося 80 років.

Про це повідомив народний депутат від Партії регіонів, голова підкомітету з питань міжнародної економічної політики Комітету Верховної Ради з питань економічної політики Олексій Плотніков, коментуючи повідомлення голови правління "Ощадбанку" про те, що перший транш для виплат громадянам за вкладами Ощадбанку СРСР надійде вже в червні цього року, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Хочу особливо акцентувати увагу на тому, що у першу чергу мова йде про громадян старшого віку, про тих, кому виповнилося 80 років. Тобто держава розуміє, що саме ці громадяни найбільше потребують фінансового піклування, додаткового грошового забезпечення", - зазначив Плотніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охочих отримати "Вітіну тисячу" вишикували за віком в чергу

"Виплати заощаджень передусім людям старшого віку свідчать про зваженість та реалістичність соціальної спрямованості цієї акції", - зауважив він.

"Щодо практичної реалізації – вона досить реалістична, щодо самого факту – це заслуговує на схвальну оцінку, - додав він. - Бо за всі роки незалежності жодного разу не було вирішено цю проблему. І жоден уряд не підходив до її вирішення так комплексно, як запропоновано в ініціативах Президента України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ощадбанк" розпочне виплачувати "Вітіну тисячу" в липні

Нагадаємо, раніше голова правління "Ощадбанку" заявив, що ті вкладники, які зареєструються через гарячу лінію Ощадбанку або на його сайті в квітні, можливо, отримають банківську карту, на яку буде перераховано тисячі гривень, в червні. Ті, хто зареєструються в квітні, можливо, отримають картку в липні-серпні.

Зараз ви читаєте новину «Вклади Ощадбанку СРСР спочатку видаватимуть 80-річним - Плотніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі