четвер, 15 серпня 2024 17:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Укрпошта готова відкрити відділення на Курщині

Укрпошта готова відкрити відділення на Курщині
Укрпошта - національний оператор поштового зв'язку України. Фото: Facebook.com/ukrposhta

Укрпошта готова відкрити відділення у місті Суджа Курської області, яке під контролем Збройних сил України.

Про це сказав генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, повідомили "Інтерфакс-Україна".

"Укрпошта готова відкриватися в Суджі за двох ключових умов: перша - це достатній рівень умов безпеки, зокрема, для наших співробітників і людей на територіях. Йдеться не про гарантування 100% безпеки, адже і в Україні це сьогодні неможливо, а про прийнятний рівень ризику. Друга - ухвалення відповідного рішення та джерел фінансування", - сказав Смілянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Maybach Медведчука продали на аукціоні. Скільки грошей виклав покупець - фото

Джерелами фінансування пенсій або гуманітарної/соціальної допомоги на території Курської або Бєлгородської областей можуть бути заморожені кошти Російської Федерації, сказали в компанії.

"Це ж стосується доставки посилок нашим хлопцям і дівчатам у ЗСУ. У цьому випадку ми відкриваємо і доставляємо, або доставляємо пересувними відділеннями. Можливо, буде потрібен новий тип пересувного відділення - щось на кшталт машини "Козак", - заявили в Укрпошті.

У Курській області створили військову комендатуру, її очолив генерал Едуард Москальов. Українські війська просунулися з початку доби на окремих напрямках до 1,5 км, повідомив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта готова відкрити відділення на Курщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі