субота, 12 березня 2022 14:08

Українцям продовжили дію субсидій до закінчення війни

Українцям продовжили дію субсидій до закінчення війни
Субсидію продовжуватимуть виплачувати до завершення воєнного стану. Фото: pmg.ua

Уряд подовжив виплату субсидій українцям до завершення воєнного стану.

"Строк виплати пільг на оплату житлово-комунальних послуг, які призначали раніше, автоматично продовжується на весь час воєнного стану плюс один місяць після його скасування. Отримувачам таких пільг під час дії воєнного стану не потрібно додатково звертатись до органів соціального захисту населення", - повідомляють в Міністерстві соціальної політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович закликав Центральну та Західну Україну повернутися до роботи

Крім того, посилили соціальний захист осіб з інвалідністю з дитинства.

"Це стосується всіх соціальних виплат, які надаються з урахуванням доходу. Таким чином, десятки тисяч осіб з інвалідністю з дитинства зможуть отримати соціальну підтримку у збільшеному розмірі", - зазначила міністр соціальної політики Марина Лазебна.

Бюро економічної безпеки України запустило бот для прийому повідомлень про необґрунтоване підвищення цін. Якщо відомі випадки необґрунтованого підвищення цін на житло для переселенців, товари повсякденного вжитку чи послуги, необхідно повідомити про це - @StopOverpriceBot.

Зараз ви читаєте новину «Українцям продовжили дію субсидій до закінчення війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі