пʼятниця, 30 липня 2021 13:03

Робота в Польщі: українців без вищої освіти кличуть на заробітки за 70 тис. на місяць

У Польщі побільшало вакансій для заробітчан з України. Для працівників без вищої освіти пропонують 30 тис. грн зарплати на місяць. Про це йдеться на порталі пошуку роботи rabota.ua.

Автор: Олена ЛУЦЕНКО
  Різноробочим пропонують від 34 до 40 тис. грн на місяць
Різноробочим пропонують від 34 до 40 тис. грн на місяць

Електрик може заробити в Польщі від 50 до 70 тис. грн на місяць, пише OBOZREVATEL.

"Компанія забезпечує сприятливі умови й професійну роботу. Робітникам надають навчання, робочий одяг, проїзд до місця роботи, щотижневі аванси", - написано в одному з оголошень.

Різноробочим пропонують від 34 до 40 тис. грн на місяць. На роботу беруть чоловіків і жінок до 45 років. Кваліфікації не вимагають, обіцяють навчання, житло і безплатний проїзд на роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна стала лідером із трудової міграції в Європі – міністр

Пакувальник на склад інтернет-магазину може заробляти 30,6–35,8 тис. грн. Обов'язкова умова для працевлаштування – наявність робочої візи Д05А.

Учителі з України літню відпустку витрачають на заробітки за кордоном. Цього року в Польщі педагогів побільшало на 15% у порівнянні з минулим роком. Про це повідомляє польське агентство із працевлаштування Gremi Personal.

За три місяці шкільних канікул в Польщі вчитель може заробити €1800 - €2500. Цього їм вистачає на життя впродовж року. Педагоги працюють на складах, у магазинах, на м'ясокомбінатах і заводах із перероблювання риби.

Зараз ви читаєте новину «Робота в Польщі: українців без вищої освіти кличуть на заробітки за 70 тис. на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі