пʼятниця, 24 липня 2020 21:10

Робота для студентів: які вакансії та зарплати пропонують молоді влітку

Студентам у червні пропонували працювати віддалено із зарплатою вище на 25%, ніж оплачувалася робота в офісі. У середньому роботодавці готові були платити 12 500 грн.

Крім того, дистанційна робота була затребувана серед молоді. На таку вакансію відгукувалися 20 людей. Пропозиція роботи в офісі у середньому цікавила 18 людей, пише olx.ua.

Автор: olx.ua
  Роботодавці найбільше вакансій з тимчасового працевлаштування пропонували адміністраторам, офіс-менеджерам.
Роботодавці найбільше вакансій з тимчасового працевлаштування пропонували адміністраторам, офіс-менеджерам.

У перший літній місяць з'явилося майже 2300 вакансій для людей на початку кар'єри. З них 16% - пропозиції з тимчасового працевлаштування з оплатою у середньому 8250 грн.

Популярні вакансії з щоденною оплатою. У 6 разів зріс попит на роботу з роздачі рекламних листівок. У середньому за таку роботу обіцяють 9000 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кількість зарплат у конвертах може збільшитись

Водночас роботодавці найбільше вакансій з тимчасового працевлаштування пропонували адміністраторам, офіс-менеджерам. Готові були платити 10 000-15 000 грн. Шукали операторів колл-центрів на зарплату 11 500 грн.

Молоді, яка шукає роботу вперше, експерти радять не погоджуватися на підозрілі чи занадто вигідні пропозиції, обов'язково підписувати договір з роботодавцем, не платити внесків чи передоплат на початку роботи.

У першій половині літа роботодавці активізувалися. Стали частіше шукати працівників, чия робота була неможлива, або обмежена під час дії жорсткого карантину. Активно роботу пропонували домашньому персоналу, працівникам сфери туризму, банківським працівникам.

Зараз ви читаєте новину «Робота для студентів: які вакансії та зарплати пропонують молоді влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі