пʼятниця, 13 жовтня 2023 16:14

Представник Української енергетичної біржі став учасником Міжнародної конференції хвойних порід 2023: деталі заходу
Подія

11-12 жовтня у Відні відбувалась найочікуваніша традиційна подія року для лісової галузі - Міжнародна конференція хвойних порід 2023.

Учасники заходу вивчали тенденції на ринку деревини, зосередившись на фактах і цифрах, що відображають виробництво та споживання хвойних порід.

Цього року на подію завітали представники понад 15 країн з усього світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агенти УЕБ здійснили контроль передачі реалізованої деревини на Кіровоградщині

На початку конференції учасники мали змогу відвідати провідну високотехнологічну компанію з переробки деревини в Європі - Mayr-Melnhof Holz.

Автор: Українська енергетична біржа
  Костянтин Шевчук, заступник генерального директора Української енергетичної біржі, на Міжнародної конференції хвойних порід 2023
Костянтин Шевчук, заступник генерального директора Української енергетичної біржі, на Міжнародної конференції хвойних порід 2023

Далі на них чекала основна частина заходу - виступи спікерів та потужний нетворкінг.

"Завдяки таким заходам ми маємо унікальну можливість більше дізнатись про досвід у деревообробній галузі від наших закордонних колег, отримати відповіді на ряд запитань щодо переробки деревини, а також оцінити тенденції ринку у Європі. Усе це дає змогу побудувати план подальших дій для удосконалення ринкових умов в Україні", - ділиться враженнями Костянтин Шевчук, заступник генерального директора Української енергетичної біржі, який цього року був єдиним представником від нашої країни на заході.

20 вересня у Києві відбувся круглий стіл "Експортний потенціал деревообробної галузі України", який зібрав фахівців-деревообробників, представників громадських асоціацій галузі, державних організацій, торгових представників дипломатичних місій з понад 15 закордонних держав.

Зараз ви читаєте новину «Представник Української енергетичної біржі став учасником Міжнародної конференції хвойних порід 2023: деталі заходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі