понеділок, 04 вересня 2023 14:39

Агенти УЕБ здійснили контроль передачі реалізованої деревини на Кіровоградщині
Подія

  Фото: Українська енергетична біржа
Фото: Українська енергетична біржа

Українська енергетична біржа приділяє велику увагу виконанню договорів сторонами. Тому на ліцензованому електронному торговельному майданчику діє постторговий сервіс, що містить в собі контроль передачі реалізованої на аукціонах необробленої деревини новому власнику. Його здійснюють Агенти УЕБ в областях.

Днями така процедура відбулась на Кіровоградщині, де Філія "Долинське лісове господарство" ДП "Ліси України" продала на біржових торгах партію необробленої деревини підприємцю.

  Фото: Українська енергетична біржа
Фото: Українська енергетична біржа

Представник Агента УЕБ, продавця і покупця спільно оглянули сировину. Звірили її якість, розміри, породу та інші показники з зазначеними в документах. Непорозумінь між сторонами не виникло. Всі параметри відповідали заявленим. Після цього був складний і підписали відповідний акт. Цей договір буде виконано й покупець отримає свій ресурс у визначений строк.

  Фото: Українська енергетична біржа
Фото: Українська енергетична біржа

"Українська енергетична біржа дбає про те, щоб переможець аукціону отримав необроблену деревину саме тих параметрів, яка йому потрібна. Ми, як Агенти біржі, займаємося цим питанням й контролюємо передачу сировини новому власнику. Під час цього процесу покупець, чи його представник, може сам оглянути придбаний товар й переконатися, що він відповідає його вимогам. Це гарантує виконання договору. Якщо між сторонами виникають незначні непорозуміння, ми вирішуємо їх на місці", - розповів Віталій Крамаренко, директор ТОВ "Кіровоградське аграрне бюро" (Агент УЕБ).

Українська енергетична біржа проводить прозорі та конкурентні торги необробленою деревиною та дбає, щоб договори купівлі-продажу були виконані, а покупець отримав потрібну йому якісну сировину. Для цього на УЕБ діє постторговий сервіс. Він полягає у тому, що Агенти біржі здійснюють контроль відвантаження реалізованої деревини новому власнику, щоб між сторонами не виникало непорозумінь.

Зараз ви читаєте новину «Агенти УЕБ здійснили контроль передачі реалізованої деревини на Кіровоградщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі