пʼятниця, 02 серпня 2024 15:52

"Охматдит": Ляшко ухвалив рішення щодо тендеру

"Охматдит": Ляшко ухвалив рішення щодо тендеру
Раніше на тендері перемогла компанія з однією з найдорожчих пропозицій. Фото: МОЗ

Проведуть новий тендер на відбудову дитячої лікарні "Охматдит".

Він пройде протягом 7-16 днів, повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, передає Gazeta.ua.

Тендер, у якому перемогла компанія "Буд-Технолоджі" з однією з найдорожчих пропозицій, скасують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щодня будуть показувати скільки на що витратили - Ляшко відреагував на тендер навколо Охматдиту

"Щодо нового тендера. Я хочу, аби його оголосили якомога швидше. Тому за наступний тиждень ми хочемо створити наглядову ревізійну раду, яка затвердить критерії для учасників, що мають подаватись", - зазначив Ляшко.

Зібрані на потреби "Охматдиту" гроші перерахують на казначейський рахунок лікарні. На благодійний рахунок лікарні прийшло 312 млн грн, через платформу United24 зібрали 320 млн грн, через благодійний фонд "Охматдиту" - 378 млн грн, від уряду надійшло 100 млн грн. Також гроші виділяли партнери.

1 серпня сайт "Наші гроші" повідомив, що на тендері з відбудови корпусу лікарні "Охматдит"компанії мали дешевші пропозиції, ніж у переможця. Близько десяти будівельних компаній, які брали участь у тендері, пропонували виконати роботи за оплату від 42 до 286 млн грн. Однак переможцем без пояснень обрали фірму, яка здійснить ремонт за 307 млн грн (без ПДВ).

Зараз ви читаєте новину «"Охматдит": Ляшко ухвалив рішення щодо тендеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі