вівторок, 29 листопада 2011 21:41

Матір Арбузова нагородили
7

Фото: Фото: Володимир Мукан

Сьогодні на ІІІ Всеукраїнському конкурсі "Банк року-2011" за версією журналу "Банкір" іменним призом пам'яті Вадима Гетьмана нагородили керівника "Всеукраїнського банку розвитку" Валентину Іванівну Арбузову — матір голови Нацбанку України Сергія Арбузова. Нагороду вручила вдова колишнього голови Нацбанку Вадима Гетьмана.

"Дякую, мені дуже приємно. Я все життя працювала у цій сфері, виховала ціле покоління банкірів", - сказала Валентина Іванівна.

Також пані Арбузовій подарували картину із зображенням квітів, написану 24-річною художницею для антикварного салону на вул. Михайлівській у Києві.

"Ця картина  буде знаходитись у нашому  банку з адресою цієї галереї, щоб наші клієнти й партнери долучалися до мистецтва", - сказала Арбузова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НБУ підрахував: В Україні кожен п'ятий банк - збитковий

Також банкірами року стали Сергій Подрєзов, керівник "Ощадбанку" та голова правління АО "Європейський газовий банк" Ростислав Павліченко.

"Ця нагорода — це нагорода не лише мені, а й всьому банку, тим людям, які щодня працюють для нормального функціонування нашої фінустанови. Зараз наш банк динамічно розвивається, але ми й надалі збільшуватимемо нашу мережу, удосконалюватимемо послуги та робитимемо життя для наших клієнів комфортнішим", - сказав Gazeta.ua Ростислав Павличенко.

Зараз ви читаєте новину «Матір Арбузова нагородили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі