понеділок, 30 липня 2018 21:10

Кому пропонують найбільшу зарплату на курортах

Українцям на курортах Херсонської, Одеської та Запорізької областей пропонують роботу у сфері торгівлі, туризму і розваг, побутового обслуговування, готельно-ресторанного бізнесу. Обіцяють зарплату вище середньої, житло і 3-х разове харчування.

Найбільше вакансій у сфері роздрібної торгівлі — 36% від усіх оголошень. Претендентам пропонують продавати креветки та кукурудзу. В Одеській області за це обіцяють платити від 6750 до 22 500 грн за місяць, пише olx.ua.

Автор: olx.ua
  30% серед усіх вакансій біля моря припадає на фахівців у бари, ресторани та кафе.
30% серед усіх вакансій біля моря припадає на фахівців у бари, ресторани та кафе.

Продавцю-консультант чи касиру на літні атракціони зарплату обіцяють від 2950 грн. Додатково платитимуть відсоток з продажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла про реальні заробітки в Єгипті

30% серед усіх вакансій біля моря припадає на фахівців у бари, ресторани та кафе. Таких вакансій найбільше зафіксували у Херсонській області. За місяць роботи на пляжі, з постійним доступом до їжі та розваг, можна отримати від 3600 до 21 416 грн.

Вакансій пов'язаних з туризмом і розвагами нарахували 12%. Роботодавці обіцяють платити від 10 000 до 15 000 грн. Щоправда на ловлі рапанів в Одесі можна заробити 39 000 грн за місяць.

На Донеччині у червні була найвища заробітна платня серед усіх регіонів України. Там у середньому отримували 9774 грн. На другому місці – Київська область, тут середня зарплатня у червні становила 9481 грн. На третьому - Дніпропетровська область із зарплатнею у 9065 грн. Найбільше в Україні отримують працівники галузі фармацевтики, фінансових та страхових напрямків, а також працівники сфери ІТ та телекомунікацій.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують найбільшу зарплату на курортах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі