четвер, 27 березня 2014 17:01

Спецтема: Кримська криза: "тиха" війна та анексія

Кабмін хоче, щоб Крим сам себе фінансував

Кабмін хоче, щоб Крим сам себе фінансував
Уряд хоче перевести Крим на самофінансування. Фото: obozrevatel.com

Дохідна частина місцевих бюджетів Автономної республіки Крим та міста Севастополя в поточному році буде дорівнює видатковій. Таким чином автономія фактично переводиться на самофінансування.

Про це йдеться в урядовому проекті змін до державного бюджету України на 2014 рік.

"Дохідна і видаткова частини місцевих бюджетів Автономної республіки Крим, у тому числі міста Севастополя, збалансовані з нульовим трансфертом і загальний розрахунковий обсяг їх фінансового ресурсу до кінця року буде становити 12,209 млрд грн", - сказано в документі.

До 18 березня субвенції місцевим бюджетам Криму та Севастополя становили 1,137 млрд грн. В тому числі дотація вирівнювання з держбюджету - 421 млн грн, виплата допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим та інвалідам - 557 млн грн.

Раніше "влада" Криму порушила зв'язок Державної казначейської служби з півостровом. Через це неможливо ні отримати доходи із автономії, ні перерахувати їй платежі з держбюджету.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін хоче, щоб Крим сам себе фінансував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі