середа, 19 жовтня 2022 17:50

Інвестор Максим Кріппа став новим власником NAVI: що про нього відомо

Кіберспортивна команда Natus Vincere (NAVI) оголосила про серйозні зміни в структурі її власності - новим бенефіціаром став бізнесмен Максим Кріппа. Процес укладання угоди розтягнули на чотири роки, тому що інвестору поставили низку задач.

Про це 18 жовтня повідомила пресслужба NAVI.

З'ясувалося, що у 2018 році Олександр Кохановський, засновник кіберспортивної організації, вирішив залучити фінансування для розвитку компанії. На той момент команда вже мала успіхи в кіберспорті, проте щоб реалізувати нові плани потрібні були великі інвестиції. Тому Кохановський вирішив продати 100% акцій кіберспортивної організації.

Після пошуку він обрав бізнесмена Макса Кріппу. Сторони домовились про укладання угоди. Проте новий мажоритарний власник NAVI мав виконати низку поставлених перед ним задач.

"За чотири роки NAVI посилилися як у спортивних результатах, так і інфраструктурно", - зазначають у клубі.

 

За чотири роки кіберспортивна організація NAVI:

• посилила присутність в е-спортивній індустрії, що підтверджується участю команди у низці важливих турнірів;

• в 4 рази збільшила штат кіберспортивної організації;

• відкрила в Україні академію для гравців-початківців з дисциплін CS:GO та Dota 2;

• двоє гравців, які пройшли навчання в академії NAVI, стрімко побудували кар'єру в кіберспорті та вийшли на рівні Tier 1;

• збудувала з нуля та запустили роботу київського новітнього офісу, в якому розташований ігровий пентхаус. Схожий комплекс готуються запустити в Берліні на початку 2023 року.

Автор: Фото з особистого архіву
  Інвестор Максим Кріппа
Інвестор Максим Кріппа

Хто такий Максим Кріппа - коротка біографія

Як зазначають у NAVI, її мажоритарний власник Кріппа Максим Володимирович - непублічний підприємець. Саме такою позицією інвестора в компанії пояснюють, чому тривалий час не коментували зміну власника.

Максим Кріппа - це український венчурний інвестор з активами в IT, GameDev та Real Estate. Саме угоду з купівлі NAVI він закрив влітку 2022 року, коли внесли відповідні зміни в структуру власності в державних реєстрах.

Зараз ви читаєте новину «Інвестор Максим Кріппа став новим власником NAVI: що про нього відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі