четвер, 28 квітня 2011 18:08

"Газпром" цілком задоволений ціною на газ для України

"Газпром" цілком задоволений ціною на газ для України

ВАТ "Газпром" наполягає на ефективності діючих умов постачання газу на Україні.

"Нами створена ефективно працююча довгострокова контрактна база при поставках газу на Україну. Контракт ринковий і відповідає всім сучасним міжнародним вимогам ведення газового бізнесу", - заявив журналістам офіційний представник ВАТ "Газпром" Сергій Купріянов за підсумками переговорів глави "Газпрому" Олексія Міллера з міністром енергетики та вугільної промисловості України Юрієм Бойко.

Як повідомлялося, в четвер Бойко і Міллер провели переговори в Москві, де обговорили питання стратегічного співробітництва та взаємовигідних двосторонніх відносин в газовій сфері.

У прес-релізі Міненерговугілля Україна не повідомлялося подробиць переговорів крім того, що черговий раунд їх відбудеться в середині травня 2011 після додаткових консультацій на рівні робочих груп.

"Газпром" у прес-релізі повідомив, що "сторони обговорили питання подальшого зміцнення двостороннього партнерства у розвиток недавніх домовленостей президентів Росії і України Дмитра Медведєва і Віктора Януковича".

"Ухвалено рішення розглянути конкретні кроки щодо розширення стратегічного співробітництва після вивчення всіх аспектів на робочому рівні", - повідомила прес-служба "Газпрому", нагадавши, що 26 квітня поточного року під час зустрічі в Києві  Медведєв і Янукович домовилися створити робочу групу для обговорення умов постачання російського газу на Україні.

Раніше прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив про готовність Москви обговорювати можливий перегляд формули ціни газу для України, однак це твердження не отримало ніякого підтвердження з російської сторони.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" цілком задоволений ціною на газ для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі