пʼятниця, 10 жовтня 2014 17:13

ЄврАзЕС, в який Путін тягнув Україну, самоліквідувався

ЄврАзЕС, в який Путін тягнув Україну, самоліквідувався

Євразійське економічне співтовариство припиняє свою діяльність.

Про це йдеться в одній з угод, підписаних під час засідання міждержавної ради ЄврАзЕС на рівні глав держав.

Зокрема, серед документів – угода "Про припинення діяльності Євразійського економічного співтовариства" та проект договору "Про припинення діяльності Євразійського економічного співтовариства".

Підписано також рішення міждержавної ради ЄврАзЕС "Про заходи, пов'язані з припиненням діяльності органів Євразійського економічного співтовариства".

Ряд документів стосується виконання бюджету Євразійського економічного співтовариства, зокрема, бюджету за 2013 рік і бюджету на 2014 рік.

"ЄврАзЕС гідно виконав свою роль і з'явився фундаментом для МС і ЄЕП. Тому сьогоднішнє рішення про зміну формату нашої взаємодії – це реальне відображення процесів інтеграції, що відбуваються на пострадянському просторі", - зазначив президент Білорусії Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, що раніше керівництво Росії неодноразово заявляло, що приєднання України до євразійського економічного співтовариства було б вигідно і цій країні, і Росії.

 

Зараз ви читаєте новину «ЄврАзЕС, в який Путін тягнув Україну, самоліквідувався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі