вівторок, 12 березня 2024 16:02

"Евакуювати потужності не встигли, вивезли лише працівників" - історії українських виробників дитячих товарів
Партнерство
9

Усі батьки прагнуть, щоб їхні діти мали тільки найкраще: вбиралися в гарний одяг, бавилися хорошими іграшками, спали на комфортних ліжках у затишних кімнатах. Допомагають реалізувати бажання батьків українські виробники товарів для дітей, які попри повномасштабну війну продовжують створювати якісні товари за доступними цінами.

У спільному спецпроєкті Gazeta.ua та національної мережі торговельних центрів "Епіцентр" познайомимо з двома вітчизняними виробниками товарів для дітей, які своєю продукцією підкорили українських й іноземних споживачів.

 

ТОВ "Компанія "Верес": 25 років створюють меблі для дітей

Компанія "Верес" - провідний український виробник дитячих меблів, що працює понад 25 років. Починали з виробництва дитячих ліжок. У ті часи був дефіцит, подібних товарів на ринку майже не було. Нині виготовляють як меблі для немовлят, так і для підлітків. В асортименті 7 колекцій та понад 260 різновидів ліжок, комодів, комодів-пеленаторів, шаф, тумб, стільців, столів.

Автор: надане компанією "Верес"
 

Виробничі потужності "Верес" знаходяться у Чернігові. З "Епіцентром" компанія співпрацює з 2017 року. Меблі чернігівського виробника можна придбати в понад 20 країнах світу.

Пріоритетом для компанії є впровадження інновацій у виробництві, щоб забезпечити високу якість та безпеку продукції. Наприклад, "Верес" першим серед українських виробників дитячих меблів встановив автоматичну фарбувальну лінію. Весь процес фарбування здійснюється в електростатичному полі виключно водним продуктом. Завдяки цьому отримують екологічне покриття виробів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найперший товар, який в далекому 2004-му запропонували покупцям - точкові світильники. Попит був неймовірним"

"У нашому фарбувальному цеху навіть не чути запаху фарби. Якість та екологічність - одні з головних критеріїв для сучасних покупців. Також вони дуже важливі й для нас", - зауважив менеджер компанії "Верес" Юрій Кононович.

Кожна колекція бренду особлива, якісна, стильна та надійна.

Автор: надане компанією "Верес"
 

"Слідкуємо за вподобаннями споживачів. Зараз модні меблі в стилі мінімалізм. Також популярні нестандартні форми, зокрема овальні або навіть круглі ліжечка. Українські батьки люблять, щоб річ була функціональною. Наприклад, ліжко має бути з вбудованим маятником для заколисування, шухлядами, коліщатами тощо", - пояснює Кононович.

Повномасштабна війна вплинула на роботу компанії, змусила кардинально переглянути подальші дії.

"Через практично повну облогу Чернігова евакуювати потужності ми не встигли, вивезли лише працівників. У приміщеннях заводу облаштувалися наші військові та бійці тероборони, тому по виробництву часто прилітало. На щастя, обійшлося без пожеж. Коли росіяни відступили з Київщини та Чернігівщини, ми повернулися та відновили виробництво", - розповів менеджер.

Автор: надане компанією "Верес"
 

Компанія "Верес" підтримує соціальні ініціативи, допомагає захисникам та постраждалим через бойові дії. Наприклад, створили та подарували меблі пологовому будинку Чернігівської міськради. Започаткували корпоративну традицію - поглиблене вивчення української мови співробітниками.

"Часто у житті ми багато всього відкладаємо на потім. Але війна показала, що поспішати все-таки варто: жити, дарувати любов і тепло діткам, цінувати кожну мить, дякувати. Наша компанія разом із мешканцями міста-героя Чернігова відчула руйнівну силу війни. Була частково знищена, але нескорена. Ми навчилися берегти нашу єдність, відкрили нашу силу, відчули, що є нашими найглибшими цінностями", - кажуть у "Вересі".

 

ТОВ "Данко-тойс": провідний виробник українських іграшок

"Данко-тойс" - харківський бренд дитячих товарів. Виготовляють настільні ігри, набори для творчості, пазли та інші товари для дозвілля та розвитку дітей.

Автор: надане компанією "Данко-тойс"
 

З "Епіцентром" виробник співпрацює з 2012 року. Загалом на ринку - понад 13 років. За цей час компанія "Данко-тойс" змогла стати лідером галузі, завоювавши любов, довіру та визнання клієнтів.

"Зараз дуже популярні настільні ігри, різноманітні набори для творчості, картини по номерах, розписи на холсті, пазли. Обираючи ігри, батьки звертають увагу на виробника. Головний критерій - вітчизняна продукція українською мовою, повністю сертифікована та безпечна", - пояснив Олександр Грачов, директор "Данко-тойс".

Компанія стежить за останніми тенденціями в галузі, впроваджує нові технології та постійно розвивається.

Автор: надане компанією "Данко-тойс"
 

"Удосконалюємо і розширюємо наш асортимент, постійно шукаємо нові ідеї та рішення. Завжди маємо в наявності новинки й позиції, випущені в обмеженій кількості", - зазначили у "Данко-тойс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Отримав відео, як горить наш завод" - українські підприємства борються з наслідками війни

До повномасштабної війни компанія постійно брала участь у галузевих виставках та багаторазово ставала переможцем. Воєнні реалії дещо змінили роботу бренду. Багато працівників компанії приєдналися до ЗСУ, а через наступ росіян на Харківщину та постійні обстріли довелося призупинити й саме виробництво. Однак вже через три тижні підприємство "Данко-тойс" знову запрацювало. Змогли відвантажити продукцію не тільки по Україні, а й закордонним клієнтам.

Автор: надане компанією "Данко-тойс"
 

"Ми не герої. Справлялися як і всі в Харкові, та й в країні загалом. Були обстріли - ховалися. Після обстрілів - ремонтували, відновлювали й продовжували працювати далі", - зауважив Грачов.

На сьогодні компанія "Данко-тойс" розробила нові маршрути постачання комплектуючих та сировини. На власному підприємстві створили умови для автономної роботи, таким чином убезпечилися від перебоїв із постачанням електроенергії.

 

Стійкістю та вірою в свою справу компанії "Данко-тойс" та "Верес" допомагають маленьким українцям мати щасливе дитинство з крутими іграшками, зручними гарними ліжками, навіть коли за вікном лунають тривоги та вибухи. Тож підтримуємо своїх і купуємо українське!

Надійним партнером українських виробників протягом 20 років є національна мережа торговельних центрів "Епіцентр". Тут представлено найбільший асортимент вітчизняних товарів у багатьох категоріях.

Мережа "Епіцентр" стала головним амбасадором українських виробників: надає надійний майданчик для збуту їхньої продукції, підтримує, докладає зусиль, щоб якомога більше людей дізналося про українські товари.

Зараз ви читаєте новину «"Евакуювати потужності не встигли, вивезли лише працівників" - історії українських виробників дитячих товарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі