середа, 11 листопада 2020 12:36

Електронний підпис із SmartID: державний банк пропонує нову послугу

Електронний підпис із SmartID: державний банк пропонує нову послугу
Нова послуга усуне проблему сумісності пристроїв. Фото: unsplash

У Приватбанку можна отримати захищений кваліфікований електронний підпис із хмарною технологією SmartID.

Це можна зробити онлайн у "Приват24Бізнес", передає пресслужба банку.

"Технологія хмарного захищеного електронно-цифрового підпису SmartID є сучасною і зручною альтернативою токену. Вона повністю відповідає вимогам законодавства", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керувати газопостачанням онлайн: державний банк запустив нову послугу

У банку кажуть, що система дистанційного доступу до ключів КЕП забезпечує захищений вхід до комплексів, які інтегровані з технологією SmartID. Вона дає змогу підписувати документи за допомогою будь-якого смартфона чи планшета, який підтримує технологію.

"Новий сервіс дає можливість відмовитися від необхідності носіння та зберігання секретних ключів на так званих токенах, flash-носіях чи smart-картках. Нова послуга усуне проблему сумісності пристроїв, операційних систем, платформ, мов розробки і середовищ використання.

Державний Приватбанк першим в Україні почав випуск платіжних карток міжнародної системи UnionPay International, якими можна розплачуватися в Китаї, Україні і ще в понад 170 країн світу.

Зараз ви читаєте новину «Електронний підпис із SmartID: державний банк пропонує нову послугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі