пʼятниця, 23 жовтня 2020 09:46

Керувати газопостачанням онлайн: державний банк запустив нову послугу

Керувати газопостачанням онлайн: державний банк запустив нову послугу
За кілька кліків можна підключитися до газопостачання ДК Нафтогаз України. Фото: unsplash

Приватбанк запустив онлайн-сервіс передплати та управління послугами постачальників газу.

"Завдяки партнерському проєкту з НАК "Нафтогаз України" можна за кілька кліків підключитися до газопостачання ДК Нафтогаз України", - повідомив прессекретар Приватбанку Олег Серга.

Він додав, що новий сервіс доступний для понад 12 млн користувачів додатка Приват24, пише "Мінфін".

"Це принципово нова платформа, яка відкрита для співпраці з постачальниками будь-яких послуг у країні", - прокоментував запуск нового сервісу голова правління Приватбанку Петро Крумханзл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо аварія в будинку зіпсувала техніку: як відстояти якість комунальних послуг

Для зміни постачальника газу клієнту Приватбанку потрібно на сайті Приват24 обрати розділ "Послуги/Комунальні постачальники". Наступний крок - вибрати адресу житла, яке бажаєте перевести на обслуговування до нового постачальника газу. Під карткою з адресою розміщено вкладку "Газопостачання" з чинним тарифом на газ від Нафтогазу. Натиснувши на вкладку "Нафтогаз", необхідно у формі приєднання внести персональні дані та EIC-код. Останній - це індивідуальний газовий код житла, зазначений у квитанції на розподіл газу.

Підписати сформовану заявку можна за допомогою SmartID. Після відправлення заявки з клієнтом зв'яжуться фахівці ДК "Нафтогаз України" для підтвердження процесу підключення.

Подорожчання блакитного палива може тривати до кінця зими. Про це заявив глава Комітету Верховної Ради з питань енергетики і ЖКГ Андрій Герус.

Зараз ви читаєте новину «Керувати газопостачанням онлайн: державний банк запустив нову послугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі