четвер, 15 серпня 2013 11:27

Донеччанка заробляє 2,5 тисячі на плетених сумках
46

Фото: Фото надане Іриною Малаховою

Донеччанка Ірина Малахова продає плетені сумки через інтернет. Робить їх за 7-10 днів, готовий виріб шле поштою. Має замовлення із Франції та Італії. Передає через рідних. Оплату покупці здійснюють повною сумою на карточку.

"Дорослі сумки коштують від 150 до 500 гривень. Залежить від складності замовлення. За дитячі беру 100-120. І ще додатково треба оплатити послуги пошти. Ціна залежить від складності замовлення та оформлення виробу. Найбільше замовляють сумок у формі футбольних м'ячів, метеликів кубиків, рюкзаків та клатчів", - розповідає жінка.

Зараз вона працює над замовленням відомої співачки із Києва.

"Імені назвати не можу. Щосезону працюю їй над пальтом та сумкою. В'яжу для неї сумку із надписом Salvatore Ferragamo. Приходилось колись в'язати портрети Бреда Піта та Мерлін Монро на сумці. На випуск зв'язала дівчина чорно-білий клатч. Коштував він 300 гривень", - розповіла Малахова.

Часто замовляють сумки для ноутбуків за 350 грн. Найдорожча коштує 520 грн.

"Вона має бежево-зелений колір. Оздоблена квітами. Має форму квадрата, ручки короткі й в'язані. Сумку можна прати", - додає.

За місяць жінка виготовляє 4-5 виробів. Заробляє в середньому 2000-2500 грн. 500-600 грн заробітку йде на нитки та оздоблення.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанка заробляє 2,5 тисячі на плетених сумках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі