пʼятниця, 28 жовтня 2022 11:04

"Дія" почала тестувати нову послугу

"Дія" почала тестувати нову послугу
У "Дії" розпочалось бета-тестування програми пільгового державного кредитування житла. Фото: itechua.com

У застосунку "Дія" розпочалось бета-тестування програми пільгового державного кредитування "єОселя".

На першому етапі програма доступна для військовослужбовців за контрактом, захисників України, силовиків та членів їхніх сімей, повідомляє міністерство цифрової трансформації України.

Насамперед послугою також зможуть скористатися медики, педагоги, науковці, які працюють у державному та комунальному секторах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість паперів – кілька кліків. У "Дії" відновили послугу

"Якщо ви належите до однієї з категорій, то можете долучитися до тестування та отримати кредит на житло під 3%. Для цього в застосунку "Дія" подаєте заяву про участь у програмі "єОселя" та отримуєте попереднє рішення про погодження суми кредиту без походу в банк", ‒ йдеться у повідомленні.

Уже під час бета-тесту заява проходитиме весь реальний процес, і рішення банків будуть справжніми.

Із січня 2023 року програму планують розширити на інші категорії. Їм буде доступний кредит під 7%.

Довідку внутрішньо переміщеної особи знову можна отримати через "Дію". Мінсоцполітики з Мінцифрою провели технічне оновлення послуги. Тепер вона доступна в застосунку для нових користувачів.

У застосунку "Дія" запускають бета-тестування електронного витягу про місце проживання. Ця послуга була раніше доступна на порталі "Дія".

Зараз ви читаєте новину «"Дія" почала тестувати нову послугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі