неділя, 22 жовтня 2017 21:31

ДФС оштрафувала "Планету Кіно" на 27 млн гривень

ДФС оштрафувала "Планету Кіно" на 27 млн гривень
Мережу кінотеатрів "Планета кіно" оштрафували на 27 млн гривень. Фото: Weekend.zone

Державна фіскальна служба має намір нарахувати мережі кінотеатрів "Планета кіно" штраф в 27 млн ​​грн за підсумками проведеної перевірки.

Таку інформацію повідомив співвласник мережі кінотеатрів Дмитро Деркач, який описав ситуацію в Фейсбуці.

В рамках перевірки представники Головного управління ДФС в Києві поставили під сумнів законність використання кінотеатрами мережі пільги зі сплати ПДВ з проданих квитків, що діяла для кінотеатрів, які демонструють фільми українською мовою або з українськими субтитрами, до 1 січня 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автор серіалу "Твін Пікс" відвідає Україну

Для того, щоб перевірити правомірність використання пільги, за два дні до завершення перевірки вони зажадали у "Планети кіно" оригінали всіх посвідчень на право демонстрування і розповсюдження фільмів, які були в афішах всіх кінотеатрів мережі в 2015, 2016 і 2017 роках.

"Планета кіно" не встигла зібрати всі прокатні посвідчення у відведений термін. Як наслідок, податківці включили в акт перевірки штраф в розмірі 27 млн ​​грн.

Зараз ви читаєте новину «ДФС оштрафувала "Планету Кіно" на 27 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі