пʼятниця, 14 жовтня 2011 15:11

Чиновники хочуть розібратися з інтернет-магазинами

Чиновники хочуть розібратися з інтернет-магазинами

Підприємців, які володіють інтернет-магазинами, зобов'яжуть дотримуватися норм закону, що вперше визначає особливості роботи інтернет-магазинів.

Про це повідомила прес-служба Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва (Держкомпідприємництва).

Кабінет міністрів схвалив законопроект "Про внутрішню торгівлю", що передбачає особливості організації дистанційної торгівлі, який Держкомпідприємництва розробляв протягом року, провівши більше 20-ти зустрічей з представниками громадськості.

Згідно з законопроектом, підприємець повинен мати офісне приміщення, в якому він буде здійснювати оформлення і зберігання документів, пов'язаних з господарською діяльністю (у тому числі з купівлі-продажу товарів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова почала відстежувати рекламу гувернанток, репетиторів та екстрасенсів

Крім цього, підприємців зобов'яжуть надавати покупцям інформацію про їх найменування, місцеперебування, відомості про державну реєстрацію, наявність патенту або ліцензії, товари та умови договору купівлі-продажу шляхом її розміщення в каталогах, буклетах, проспектах, інформаційних мережах, зокрема, мережі Інтернет.

Зараз законопроект перебуває на доопрацюванні в Кабміні перед подачею на розгляд до Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Чиновники хочуть розібратися з інтернет-магазинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі