пʼятниця, 22 березня 2013 11:13

"Арену-Львів" хочуть вдруге знеструмити через борги за електрику

"Арену-Львів" хочуть вдруге знеструмити через борги за електрику
Борг "Арени-Львів" за спожиту електроенергію становить 682 тис. грн. Фото: wiki.org

ПАТ "Львівобленерго" офіційно повідомило "Арену-Львів" про припинення електропостачання 29 березня 2013 року у випадку відсутності оплати за спожиту електроенергію.

Як зазначили у "Львівобленерго", станом на 22 березня 2013 року борг "Арени-Львів" за спожиту електроенергію становить 682 тис. грн.

"Львівобленерго" закуповує електричну енергію у Державного підприємства "Енергоринок" в обсязі, який визначений договорами про постачання електричної енергії, укладеними зі споживачами.

"Згідно з чинним законодавством України, кожен споживач зобов'язаний розраховуватись за спожиту електроенергію в терміни, передбачені договором про постачання електричної енергії. Заборгованістю споживачів за спожиту електроенергію негативно впливає на рівень розрахунків Товариства за куповану електроенергію перед Державним підприємством "Енергоринок" і ставить під загрозу енергопостачання Львівщини", - сказано у повідомленні "Львівобленерго".

Нагадаємо, 20 березня 2013 року "Львівобленерго" вже припиняло послуги електропостачання "Арени-Львів".

Але після звернення Львівської облдержадміністрації щодо вирішення питання розрахунків "Арени-Львів" за спожиту електроенергію протягом тижня "Львівобленерго" відновило електропостачання "Арени-Львів" 21 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Арену-Львів" хочуть вдруге знеструмити через борги за електрику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі