вівторок, 30 січня 2007 16:02

65 тисяч жителів Дніпропетровська залишаться без житла

200 дніпропетровських гуртожитків, у яких живе близько 65 тисяч чоловік, продадуть з молотка або заберуть у комунальну власність. Таким чином міська влада Дніпропетровська вирішить проблеми з гуртожитками.

Проблема з цими приміщеннями виникла, коли збанкрутіли крупні промислові підприємства. Майно розпродають, а колишні жителі гуртожитків або опиняються на вулиці, або платять великі гроші за житло новому власникові. Ця плата може складати від 800 до 1400 гривень на місяць з однієї кімнати. Іноді цю суму віднімають із зарплати, не питаючи згоди мешканців. Для того, щоб передати в комунальну власність гуртожиток потрібно зібрати велику кількість документів і заплатити не малу суму до міського бюджету. Для підприємств-банкрутів зробити це неможливо. 17 гуртожитків вже 3-й рік знаходяться в процесі передачі в комунальну власність, повідомляє Радіомікс.

Зараз ви читаєте новину «65 тисяч жителів Дніпропетровська залишаться без житла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі