пʼятниця, 02 грудня 2016 08:54

Вночі на Донбасі зафіксували рекордну кількість обстрілів

Вночі на Донбасі зафіксували рекордну кількість обстрілів
Фото: ukrinform.ua

Бойовики з опівночі 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських бійців. По Авдіївці стріляють зі всіх видів озброєння.

Про це повідомив керівник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін.

"Ніч пройшла неспокійно. Її розпочали з обстрілів гранатометами та великокаліберними кулеметами Новозванівки та Новоолександрівки, що на луганському напрямку. БМП вела вогонь по Новогригорівці. Зі стрілецької зброї обстрілювали Павлопіль. Зі 120-міліметрових мінометів - Луганське, Новотошківське. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - Луганське.

Зараз продовжується обстріл Авдіївки зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів і практично всього наявного озброєння. Також обстрілювали Новомихайлівку. На цю хвилину вже є 11 обстрілів. Я не пам'ятаю такого, щоб за ніч було стільки обстрілів", - сказав Матюхін.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 42 випадки порушення тиші.

"Із гранатометів, озброєння БМП, зенітних установок вели вогонь по Мар'їнці, Новогригорівці, Новотроїцькому. По Новотроїцькому та Красногорівці вогонь вів і снайпер. На донецькому напрямку під вогонь гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапила Авдіївка, Зайцеве та Луганське. А на луганському напрямку з мінометів калібру 120 та 82 міліметри вели вогонь по Балці Кошарній. Із гранатометів різних систем - по Новоолександрівці, Троїцькому та Кримському. Знову обстрілювали і Станицю Луганську. Роблять це для того, щоб там не можна було розвести сили", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лисенко розповів про втечу російських військових із Донбасу

За добу 30 листопада бойовики 30 раз порушували режим тиші на Донбасі. По позиціях українських захисників б'ють із танка та артилерії.

Зараз ви читаєте новину «Вночі на Донбасі зафіксували рекордну кількість обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі