понеділок, 15 липня 2024 12:03

Олександрі Зеленській - 20. Найяскравіші кадри доньки президента
9

Олександра Зеленська відзначає 20-річчя
Фото: Скріншот
Олександра Зеленська відзначає 20-річчя
Олександра Зеленська відзначає 20-річчя
Олександра Зеленська відзначає 20-річчя
Олександра Зеленська відзначає 20-річчя

Донька Володимира та Олени Зеленських - Олександра - відзначає 20-річчя.

Gazeta.ua пропонує переглянути, якою дівчина була в дитинстві.

Не зважаючи на популярність зіркових батьків, Олександра не має сторінок у соцмережах і не з'являється на публіці. Відомо, що вона навчається на третьому курсі університету.

В одному з інтерв'ю Олена розповідала, що дівчина зустрічається з хлопцем з Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білосніжний костюм і золоті прикраси: Зеленська зустрілась з дружиною прем'єр-міністра Великої Британії

"Моя донька зі своїм другом ходила до кінотеатру на прем'єру фільму "20 днів у Маріуполі". І її хлопець, він з Маріуполя, і він зі своїми батьками мав можливість просидіти у підвалах кілька тижнів, перш ніж виїхати. Він особисто бачив тіла вбитих сусідів. Я питала потім доньку, як їй фільм. Вона сказала, що вона плакала. Тоді я поцікавилася, як хлопцю. Він теж плакав. Так само, як й інші люди у залі", - пригадувала Зеленська.

Минулого року про Олександру розповідала її подруга дитинства, донька Олени Кравець - Марія.

"У нас була така компанія дітей Кварталу і ми всі були законектчені один з одним. Наші батьки були завжди разом і ми були завжди разом. Я згадую це як час легкості, безтурботності, я все це з теплом згадую. Усі хотіли з нею дружити, і це якось відчувалося. В її бік завжди перевага, в хорошому сенсі. З нею завжди було цікаво", - казала вона.

Раніше Олена Зеленська поділилась, з якими труднощами зіштовхнулась у вихованні дітей. В інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану, дружина президента зазначила, що їй важко говорити з Кирилом і Олександрою про війну.

Зараз ви читаєте новину «Олександрі Зеленській - 20. Найяскравіші кадри доньки президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі