вівторок, 05 березня 2024 15:46

"Ніяких свят, канікул і відпочинків" - Зеленська зізналась, як війна вплинула на її дітей

Перша леді Олена Зеленська поділилась, з якими труднощами зіштовхнулась у вихованні дітей.

В інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану, дружина президента зазначила, що їй важко говорити з 11-річним Кирилом і 19-річною Олександрою про війну.

"Усі думають про війну. Мій син завжди говорить про неї. А це дуже складно відповідати всім дітям, а також моїм дітям, коли ваша дитина запитує: "Коли закінчиться війна, ти можеш мені сказати?". А такої відповіді немає, і це важко", - поділилась Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бачив тіла вбитих сусідів" - 19-річна донька Зеленських зустрічається з хлопцем, який пережив окупацію в Маріуполі

Автор: instagram.com/olenazelenska_official
  Сім'я Зеленських
Сім'я Зеленських

Додала, що намагається підтримувати нормальне життя настільки, наскільки це можливо.

"Моя донька зараз на 2-му курсі університету, син ходить до школи. Але це складно, коли ти не можеш нічого планувати своїм дітям. На ці два роки у нас було багато планів. Ми б могли робити багато речей із ними, наповнювати їхні життя позитивними емоціями. А зараз усе на паузі. Ніяких свят, канікул і відпочинків. Всі думають про війну", - підсумувала Зеленська.

Раніше перша леді заявила, що має "паралельне життя" із чоловіком президентом Володимиром Зеленським. Діти також дуже рідко бачать тата через брак вільного часу.

Зараз ви читаєте новину «"Ніяких свят, канікул і відпочинків" - Зеленська зізналась, як війна вплинула на її дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі